|
|
Forårsruller & suppe |
1. |
Beijing forårsruller |
68,- |
2. |
Stærk sur suppe |
65,- |
3. |
Wanton suppe |
65,- |
4. |
Hønsekød - suppe med majs |
65,- |
5. |
Suppe med alt god fra havat |
85,- |
Nudler,ris & dumplings |
6. |
Stegt ris de luxe |
128,- |
7. |
Stegt ris med seafood |
148,- |
8. |
Stegte nudles de luxe |
128,- |
9. |
Strgte nudler med seafood |
148,- |
12. |
Seafood med nudelsuppe |
148,- |
13. |
Oksekød med nudelsuppe |
128,- |
14. |
Pandestegte dumplings (JiaoZi) |
128,- |
15. |
Kogte dumplings (JiaoZi) Beijing stil |
128,- |
Alt godt fra havet - seafood |
16. |
Dagens friske fisk fra torvet, spørg tjeneren |
328,- |
17. |
Sur-sød fisk |
148,- |
18. |
Lynstegt fisk i små strimler |
148,- |
19. |
Friturestege Kina-rejer |
168,- |
20. |
Krydder-saltede kæmperejer |
168,- |
21. |
Kæmperejer i karry |
168,- |
Doufu & Diverse grønsager |
24. |
Madame Ma's Dofu, dofu med stærk krydret hakket kød |
128,- |
25. |
Dofu med rejer |
138,- |
26. |
Sæsonens grøntsager,assorteret og lynstegt (spørg tjeneren) |
128,- |
27. |
Kinesiske svampe med sæsonens græntsager |
138,- |
Kylling & And |
28. |
Kylling i karry |
128,- |
29. |
Stærkt krydret kylling med cashewnædder |
128,- |
30. |
Kylling med kinesiske svampe i østerssauce |
128,- |
31. |
And med kinesiske svampe i østerssauce |
148,- |
32. |
And med porre |
148,- |
33. |
½ And i strimler stegt med grøntsager |
258,- |
Svinekød |
34. |
Sur-sød svinekød |
138,- |
35. |
Spareribs, Jingdu stil |
138,- |
36. |
Saltet og krudret spareribs |
138,- |
37. |
Aromatiske Svinekødsstrimler |
128,- |
Oksekød og Lam |
38. |
Oksekød i karry |
138,- |
39. |
Oksekød med porrer og løg |
138,- |
40. |
Oksekød med grøn peber |
138,- |
41. |
Oksekød med champignonsauce og bambusskud |
148,- |
42. |
Lam med ''Gungbao'' sauce |
158,- |
43. |
Lam i karry |
148,- |
Verm Jerntallerken |
44. |
Oksemørbrad, kinesisk stil serveret på hed jerntallerken med Kyoto sauce |
238,- |
45. |
Rejer Sichuan-stil serveret på hed jerntallerken |
188,- |
46. |
Lam kottelet med oyster sauce |
238,- |
47. |
Svinemørbrad med Kyoto sauce |
188,- |
Gryderetter |
48. |
Landsbyens gryderet med bønnemasse |
148,- |
49. |
Blandet gryde med alt godt fra havet |
198,- |
50. |
Oksekøds-gryde |
188,- |
51. |
Rød braiseret svinekød |
138,- |
Børnemenu |
52. |
Dybstegt kyllingefilet med pommes frites |
68,- |
53. |
Stegt fiskefilet med pommes frites |
68,- |
54. |
Børne-is |
38,- |
Tilbehør |
55. |
Hvid ris - pr. skål |
35,- |
56. |
Stegt ris med æg |
65,- |
57. |
Pommes frites |
40,- |
58. |
Råstegte kartofler |
40,- |
59. |
Salta-bar |
50,- |
Desserter |
60. |
Pandekager med banilleis, kirsebærsauce og flødeskum |
65,- |
61. |
Coup Sundae: vanilleis,kirsebærsauce,frugtsalat og flødeskum |
60,- |
62. |
Vanilleis med chokoladesauce og flødeskum |
60,- |
|
|